Zásady ochrany osobních údajů

Vážení zákazníci, naší společnosti BROFI s.r.o. se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 02940035, vážení návštěvníci naší webové stránky www.pocasi-dnes.cz.

velice si vážíme Vaší důvěry a těší nás váš zájem o naše služby a produkty!

Naším předním zájmem mimojiné je i ochrana Vašich údajů, Vašich osobních práv, stejně jako dbaní Vašeho práva na informování při získání, zpracování a používání Vašich osobních údajů. Naše zacházení s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.

Získávání a užití osobních údajů

Správce osobních údajů, dále zpracovává osobní udaje na základě aktivního souhlasu následující údaje: jméno, email. Aktivní souhlas uděluje návštěvník ve formuláři k odběru obchodního sdělení. Souhlas je nutné potvrdit tzv. double optin způsobem. Osobní údaje na základě souhlasu jsou zpracované po dobu 3 let.

Zpracovatelé jsou:

  • Poskytovatel webhostingu ZONER software, a.s.  (www.czechia.com)
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávající nevyužívá.

Na e-mailovou adresu vám mohou být prodávajícím zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu na zákaznický servis info@brofi.eu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po prodávajícím informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u prodávajícího přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po prodávajícím výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz bude proveden, pokud tento výmaz nebude v rozporu s oprávněnými zájmy prodávajícího,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na prodávajícího na zákaznické adrese: info@brofi.eu nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečená komunikace při zpracování
Při přenosu dat používáme tzv. SSL-bezpečností systém (Secure Socket Layer) ve spojení s 128-bitovým kódováním. Tato technika skýtá nejvyšší bezpečnost a je proto používána např. bankami při ochraně osobních údajů v rámci online-bankingu.To, že jsou Vaše údaje přenášeny zakódovaně, poznáte na zobrazení symbolu uzamčeného zámku vedle adresy v horní liště vašeho prohlížeče.
Abychom zaručili dostatečnou bezpečnost při odesílání formulářů, používáme v určitých případech službu reCAPTCHA Google Inc. Ta slouží především k rozlišení, zda byl údaj vložen člověkem nebo automaticky strojem. Zde platí odlišné zásady ochrany osobních údajů od Google Inc. Další informace o směrnicích ochrany  osobních údajů společnosti Google Inc. naleznete na tomto odkazu:  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/

Používání cookies
Cookies jsou alfanumerické identifikační značky, které přenášíme prostřednictvím Vašeho webového prohlížeče na
pevný disk Vašeho počítače. Mnoho postupů v e-commerce je bez této techniky nerealizovatelných. Tak je např. při online-nakupování virtuální nákupní košík zpravidla provozován s cookies.

U všech běžných prohlížečů lze v možnostech volby nastavení cookie přizpůsobit vlastnímu přání. Bližší informace k možnosti nastavení Vašeho prohlížeče.

Podrobné informace o cookies naleznete v tomto dokumentu zde.

Poslední aktualizace: 9.5.2018

Předpověď počasí do emailu

Nastavte si zasílání předpovědi počasí do emailu. Každý den obdržíte aktuální předpověď na následujíící tři dny

Děkujeme. Pro dokončení registrace zkontrolujte svůj email. Registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v zaslaném emailu